Tegla kao svećnjak – Praznična dekoracija

Novogodišnja dekorativna tegla

Tegla kao svećnjak – Praznična dekoracija

Tegla kao svećnjak – Praznična dekoracija

– Obožavam ovo doba godine, čak iako je hladno, sva sam u duhu praznika. Slušam prazničnu muziku, obučem se toplo i pravim Novogodišnju dekoraciju. U tome zaista uživam. Pokušaću da Vam predstavim par ideja ove godine koje su vrlo lake za pravljenje, a izgledaju kao kupljene. Tako da, skuvajte čaj, prelistajte moje Novogodišnje postove, izaberite omiljeni i obradujte sebe ili drugu dragu sobu jednom od dekoracija.

Uživajte!

:
:
1. Za farbanje/bojenje ove slatke teglice biće vam potrebni marker i boja u spreju po želji. Mi smo za danas izabrali crni marker i zlatnu sprej boju.
:
:
2. Trebaće nam teglice ili čaše koje želite da iskoristite za ovu dekoraciju.
:
:
3. Ako niste dobar slikar kao ja, ištampajte ili isecite iz novina fotografiju crno-bele boje koju biste želeli da imate na tegli. Možete takođe nacrtati crtež na papiru i isti iskoristiti kao šemu.
:
:
4. Pre nego što započnete crtanje po tegli, uzmite sprej boju i ofarbajte teglu u ombre stilu, tako da gornji deo tegle ima jači sloj boje, a donji manje, tako da izleda pomalo providno.
:
:
5. Ubacite izabranu fotografiju ili crtež u teglu i zalepite je da se ne bi pomerali dok precrtavate šemu na teglu. Pažljivo pratite šemu markerom.
:
:
6. Ako ste pratili šemu, crtež bi trebalo da izgleda ovako.
:
:
7. Naravno, da bi ova tegla zaista imala ulogu svećnjaka, ubacite sveću po želji.
:
:
8. Iskoristite svoju kreativnost da uklapite ovaj prelepi svećnjak sa vašom Novogodišnjom dekoracijom.

BUDITE MI DOBRO I SREĆNI PRAZNICI!


Like
3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *